سلام من یک مرغ مینای ۳ ساله دارم الان ۳ روزه که خیلی بی حاله همش کف قفس و اینور اونور میشینه و دهنش مداوم بازه انگار از دهن نفس میکشه

سلام وقت بخیر

احتمالا یک مشکل یا بیماری تنفسی مطرح می‌باشد. توصیه به مراجعه حضوری و معاینه بالینی می‌شود.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام و عرض ادب عروس هلندی ۴۴ روزه‌ای دارم که خیلی زیاد میخوابه حتی روی دستمم خوابش می‌بره ، بال هایش رو باز ... سلام وقت بخیر پرنده شما بیماری عفونی دارد، علایم متعاقب تب، ضعف و بیحالی پرنده می‌باشد، توصیه میشود به ...
سلام وقتتون بخیر چهار ماه هست یک عروس هلندی نر دارم الان ۶ ماهشه. هرچی شاه بال سمت چپش میخواد در بیاد و یکم ... سلام وقت بخیر اگر چیدمان و آرایش پرها در بال سمت دیگر عادی و طبیعی هست، قطعا یک مشکلی در بال مورد نظر وجود ...
سلام خسته نباشید یه بلبل خرمای حدودا زیر یک ماه توی حیاطمون افتاد و مرغا بهش حمله کردن پاش اسیب دیده انگار ... سلام وقت بخیر با توجه به شدت جراحات جای پرنده یک محیط آرام بی صدا و با دمای ۲۷ درجه باشد. چند قطره آب و عسل ...
سلام خسته نباشید یک مرغ سلطان زینتی که نفس زیاد میزنه واسهال زرد رنگ داره چکارش کنم نمیره سلام وقت بخیر پرنده احتمالا توسط یک عامل ویروسی دچار بیماری شده از این رو با درمان خانگی و سنتی،نمی توان ...