سلام من یک عروس هلندی دارم یک هفته میشه خریدم که اصلا جیغ نمی‌کشید اما چند روز بعدش دست به جیغ زدن کرد عروس هلندی وحشی بو رام نشده بود اول بار از قفس بیرون آمد بالش قیچی بود و یکم ترسید و وقتی داخل قفس انداختم دیگه جیغ نمی‌کشید همش میخوابه تروخدا کمکم کنید خیلی نگرانم

سلام وقت بخیر

احتمالا به دلیل استرس و احساس ناامنی پرنده دچار استرس جابجایی شده و سیستم ایمنی ضعیف و پرنده بیمار شده.
از داروخانه دامپزشکی محلول انروفلوکساسین ۱۰٪ تهیه و طبق راهنمایی داروخانه اجرا کنید، اگر بهتر نشد بطور حضوری مراجعه نمایید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقتتون بخیر، اردک پرت شد بعد از یک روز الان میبینم لنگان راه میره، چیکار کنم خوب بشه؟ سلام وقت بخیر احتمالا به دلیل ضرب دیدگی پا، دچار لنگش شده. فعلا قطره مولتی ویتامین و شربت کلسیم بدهید اگر ...
سلام عروس هلندی من تازه از تخم در اومده بهش غذا نمیدن دهنش رو چطوری باز کنم بهش سرلاک بدم اصلا دست به نوکش میزنم ... سلام وقت بخیر بابد بطور دستی تغذیه را انجام دهید از سرنگ‌های لورلاک و اسکالپ وین که قابل تهیه از داروخانه‌های ...
سلام خسته نباشید من یدونه جوخه عروس هلندی تقریبا 20روزه دارم غذا دادنی چینه دانش باهوا پر میشه الان هم که خوابه ... سلام وقت بخیر، احتمالا پرنده دچار ابتلا به اتصاع پیش معده می‌باشد و باید توسط دامپزشک معاینه شود.
من عروس هلندیم 1سالشه . پراشو چیدم نمیدونستم شاه پرشو نباید زد اما من زدم اندازه یک سانت از پایین خشبختانه ... سلام وقت بخیر برای رویش مجدد، ۳ تا شاهپر اول توسط دامپزشک کشیده بشود تا مجددا رویش کند.