سلام من یه ۴ تا گربه دارم ۳ تاشون کوچولو ان ۱دونش ۹ ماهشه و بزرگه و ماده بعد این گربه ۹ ماهه ما که تا حالا زایمان هم نکرده رفته یه گربه ۱ روزه برداشته اورده که تازه متولد شده و حتی چشماشم باز نمیشه بعد این گربه ۹ ماهم خیلی احساس مسئولیت میکنه اون گربه ۱روزه رو میگیره دهنش میبره پشت بخاری تمیزش میکنه و بهش شیر میده حالا سوال من اینه گربه ای که تا حالا زایمان نکرده تو پستان هاش شیر داره؟ خیلی نگرانم نمیدونم به اون گربه کوچولو شیر بدم یا شیر رو از اون گربه م دریافت میکنه آخه مگه میشه گربه ماده که تا حالا زایمان نداشته تو سینش شیر داشته باشه توروخدا جواب بدید خیلی نگرانم

سلام وقت بخیر

بله می‌تونه شیر داشته باشه نگران نباشید نرمال هست
سگ و گربه ها در طول دوره ای از سیکل جنسی ، سینه هاشون حتی بدون آبستی شیروار می‌تونه بشه
ولی ممکنه شیر کافی نباشه در کنارش شیر خشک هم بدین

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقتتون بخیر. گربه ام یه هفته است هر روز کلی عطسه میکنه. حالش خوبه مشکل دیگه ای نداره ولی وقتی یه چیزی بو ...
سلام یه گربه ای هست که مامانش رهاش کرده و ما بهش غذا میدیم.گوشه ی چشم راستش روی پوست لکه های سیاهی هست و پلک ... سلام وقت بخیر به درمان نیاز داره معمولا یه بیماری ویروسی هست که بچه گربه ها از مادرشون میگیرن به خاطر استرس ...
اقا ما گربه زیاد داریم حالا جز گربه های خونه یه سریشون میرن بیرون الان ۳ روزه متوجه شدم یکی از گربه ها چشماش ... سلام با قرص‌های آرامبخش میتونید بیارینش برای معاینه
گربه ی من (نر عقیم نشده) حین ناخن گیری اون یکی گربه ام (ماده عقیم شده) میره کنارش و نگاش میکنه یهو ماده بهش حمله ... سلام وقت بخیر، گربه نر اگر عقیم بشه ممکنه در چند ماه آینده شاهد کمی بهبود رفتار باشیم. اما به طور کلی اگر گربه ...