سلام من یه یک جفت مرغ عشق رنگین کمانی سفارش داده بودم از همون اول فضله اش به مخرج اش می‌چسبیدند و سینه کاردی بود الان حالش بدتر شده متاسفانه می‌ره کف قفس بی‌حالی پف می‌کنه لطفا کمک کنید واقعا من نگران م نکنه بمیره راستی نره

سلام وقت بخیر

با توضیحات شما قطعا درگیری گوارشی و عفونت روده مطرح می‌باشد. از داروخانه دامپزشکی داروی انروفلوکساسین تهیه و اجرا کنید.

4/5 - (1 امتیاز)
سلام ببخشید چشم پرنده ما عفونت کرده یه بار بردیم دکتر قطره داده ولی خوبی نشده الان چه قطره ای باید بزنیم سلام وقت بخیر قطره سیپلکس و پماد تتراسایکلین چشمی هر ۱۲ ساعت اجرا کنید.
سلام من تعداد۱۵تا مرغ دارم که چند روزه پخ پخ میکنند ویکی از مرغ ها چشم هاش نیم بازه اسهال وکمبود اشتها ندا ... سلام وقت بخیر، با توجه به تاریخچه محدود بیان شده، احتمال مواجهه گله با یک بیماری عفونی با منشاء تنفسی بسیار ...
ببخشید شب ها مرغ عشق های من پر پر میزنه مخصوصا مرغ عشق نر بازه سنیشون حدود 4.7 ماه هست ولی وقتی پارچه رو شب برمیدارم ... سلام وقت بخیر احتمالا در طی شب پرنده‌ها دچار استرس می‌شوند، بهتر است از یک چراغ خواب در طی شب استفاده ن ...
سلام وقتتون بخیر من تازه یک عروس هلندی خریدم و رام نیست میخوایم عوضش کنیم و یه عروس هلندی دستی بگیریم آیا برای ...