سلام من یه گربه پیدا کردم خیلی کوچولو هستش و من شیر بدون لاکتز یا شیر خشک مخصوص گربه ندارن و اصلا برام دردسترس نیست که تهیه کنم اشکال نداره شیر گاو کم چرب رو با اب رقیق کنم بدم بخوره نمیخوام طوریش بشه

سلام وقت بخیر

نیازی به رقیق کردن نداره
شیر کم چرب بدون لاکتوز هم خوبه
به شرطی که بهش حساسیت. و اسهال و استفراغ نده

یک امتیاز ثبت کنید
سلام یه بچه گربه پاهاش رو از مین میکشه فکر میکنم‌ضربه به پاهاش خورده آیا راهی برای درمانش هست؟حدود یه هفته‌س ... سلام وقت بخیر ابتلا باید با عکس رادیولوژی نوع اسیب یا شکستگی تشخیص داده شود سپس برای جراحی یا اتل گیری اقدام ...
سلام و خسته نباشید سه تا گربه خیابانی شیش ماهه هستن که بالای پشت بام خانه ما زندگی میکنن من غذا و اب بهشون میدم ... سلام وقت بخیر تا زمانیکه اشتها برای غذا نداشته باشد باید حتما سرم بگیرد حتما توسط دامپزشک ویزیت شود و سرم ...
سلام وقت به خیر. ببخشید من دیروز ( 18 خرداد) یه بچه گربه پیدا کردم که مدام جیغ میزنه و شکمش هم ورم غیر طبیعی داره. ... سلام وقت بخیر، احتمالا به علت جیره غذایی نامناسب نفخ کرده منتها حتما باید ویزیت بشه. فعلا قطره خوراکی دایمتیکون ...
سلام خسته نباشید من الان دو سه روز یه گربه پیدا کردم داخل خیابون آوردمش دارم نگهداریش ازش می‌کنم اون وقت اون ... سلام وقت بخیر غذای خانگی که براش درست میکنین خیلی خوبه اگر اسهال دارد میتوانید از ماست پروبیوتیک و مرغ اب ...