سلام من یه سگ شیتزودارم ازدیشب رفتارش یجوری شده مارونمیشناسه همش‌راه میره دورخودش میچرخه صداش میکنیم هیچ عکس العملی نشون نمیده اصلاتاصبح نخوابیده واصلاننشسته هیچی هم نخوره حتی اب‌ خیلی نگران

سلام وقت بخیر

باید توسط دامپزشک معاینه بشه و آزمایشات کامل انجام بشه
در صورت نرمال بودن آزمایشات ، باید با معاینه دقیق، داروی اعصاب تجویز بشه

یک امتیاز ثبت کنید
درود و مهـــر ی سگ 3ماهه دارم، از 3شب پیش ناگهانی ب هیچ چی لب نزد، اون شب تا صبح سرحال بود ولی ازصبح مثل شمع کم ... سلام وقت بخیر حتما به دامپزشک مراجعه نمایید باید کیت و آزمایش خون انجام بشه
سلام سه روز پیش پزشک به سگم دگزامتازون زیرجلدی زد تا استفراغش خوب بشه. حالا از اون روز آب زیاد میخوره و تکرر ... سلام وقت بخیر، بله پرنوشی و پرادراری میتونه از عوارض دگزامتزون باشه. برای تشخیص دقیق باید معاینه شود.
سلام، یه سگ خیابونی حدودا یه ماهه توی شهرک ما میاد دم خونه ما میشینه و میخوابه و دیگه کلا با همسایه های ما و ... سلام وقت بخیر، بهتر هست چون سگ بومی هست و جز نژاد های بزرگ هست داخل اپارتمان نگه داری نشود. اگر حیاط یا باغ ...
سلام پامرم چهارماهش ی ظرف کوچیک شله زرد خورده تا رسیدم بیشترشو خورده بود باید ببرمش دامپزشکی یا خطر جدی ن ... سلام وقت بخیر بهتر هست جهت سرم تراپی به دامپزشکی مراجعه بفرمایید