سلام. من یه دونه بچه گربه دارم که از چشم سمت راستش آب میاد و قرمز شده چی باید بهش بدم تا خوب بشه؟

سلام و وقت بخیر، عفونت چشم در بچه گربه ها علل مختلفی داره ، بخصوص اگر ویروسی باشه ممکنه تا مراحل خطرناک و نابینایی پیش بره. فعلا قطره چشمی کلرامفنیکل هر ۶ ساعت به هر چشم بندازید و در اولین فرصت حتما ویزیت بشه

4.5/5 - (2 امتیاز)
سلام من یه گربه ۹ ماهه دارم پرشینه. بخاطر ریزش مو دکتر براش امگا ۳ تجویز کرد دوره اول رو تموم کرد رفتیم برای ... سلام بله مشکلی نیست
گربه‌ی من ۵ ماهشه مقعد و بدنشون لیس نمیزنه، دود دهنش زخمای عجیبی داره یه ماهه و گاهی مخصوصا بعد از غذا و موقع ... سلام و وقت بخیر باید حتما توسط دامپزشک معاینه بشه تا علت دقیق مشخص و برطرف بشه و در صورت لزوم دارو مصرف کنه اگر ...
گربه dsh ماده دارم که 13 جولای فحل شد و بعد از 9 روز فحلیش تموم شد ولی دو روز پشت هم روزا کامل می‌خوابید و شبا میرفت ... سلام و وقت بخیر بچه فحل هست و باید عقیم بشه گربه ها در فصل فحلی که در بهار و تابستان هست ، همیشه فحل هستند ...
گربم چهار ماهشه پریشب رفتم واکسن زدم از همون شب اسهاله تا الان بخاطر واکسنه؟ چی باید بدم بهش بخوره؟ سلام وقت بخیر میتونه به خاطر واکسیناسیون باشه اما در صورت مشاهده موارد زیر در ۱۴ ساعت آینده به دامپزشک مراجعه ...