سلام من یه خرگوش دارم حدودا چهار ماهشه هروقت بهش کاهو میدیم یدفه انرژی میگیره شروع میکنه به جنب و جوش تا الان برام عادی بود و میگم صرفا انرژیشو بیشتر میکنه ولی امروز ک بهش دادم شروع کرد پرخاش کردن با عروسکش دعوا میکرد بدو بدو میکرد ولی نه دویدن عادی انکار که اختیارش دست خودش نباشه اونجوری مثلا داشت گوششو میخاروند یدفه انگار یکی پرتش کرده باشه دوید رفت یه گوشه ی دیگه از خونش میخواستم بپرسم کاهو تاثیر خاصی روی مغز خرگوش داره؟ چون ما زیادم بهش نمیدیم یروز در میون دو پر کاهو بش میدیم

سلام وقت بخیر

لطفا کاهو ‌از رژیم غذاییش حذف بشه

4.5/5 - (2 امتیاز)
سلام من لاک پشتم تخم گذاشته گذاشتیم زیر ماسه ولی نمیدونم دمای ماسه چقدر باید باشه جای خنک باشه یا گرم و چه ... سلام وقت بخیر، طول روز 28-32 شب 22-24
سلام خسته نباشید من یه خرگوش تازه خریدم پاش آسیب دیده و لنگ میزنه موقعه راه رفتن میشه راهنمایی کنین چیکار ... سلام وقت بخیر حتما معاینه بشه و در صورت نیاز رادیولوژی از اون ناحیه جهت بررسی بیشتر انجام بشه
لاک پشتم از صبح چشماش و باز نمی‌کند علل بروز این پدیده چیست؟ سلام وقت بخیر کمبود ویتامین آ
سلام من یک خرگوش دارم که سی روزشه و نژاد لوپ هست شبی که گرفتم کاملا صحیحو سالم بود ولی امروز همش میخوره و میخابه ... سلام وقت بخیر این علامت که فرمودین یک علامت کلی هست و نمیشه به یک مورد نسبت داد مهمترین مسئله محبط نگه داری ...