سلام من یه جوجه گنجشک که از لونه افتاده بود پیدا کردم. برنج رو لِه کردم و با آب خیلی کم قاطی کردم و با قاشق کوچیک بهش دادم و خورد. زیاد هم نخورد. الان گذاشتمش داخل یه سطل به ارتفاع ۱۵ سانت دیواره. داخلش پارچه انداختم و جوجه گنجشک رو گذاشتم داخل سطل. الان جوجه گنجشک یه رفتاری داره که انگار داره خفه میشه. دهنش رو باز میکنه و به حالت داد زدن سرش رو میاره بالا ولی هیچ صدایی ازش در نمیاد. تند تند به پهلو سمت راستش هم میخوابه. داستان چیه؟

سلام وقت بخیر

احتمالا در پروسه غذارسانی، بخشی از غذا وارد مجرای تنفس شده و موجب بروز حالات خفگی شده است، اگر در طی چند دقیقه این حالت رفع نشد حتما به دامپزشکی مراجعه کنید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقتتون بخیر دیشب یکی از این پرنده های یاکریم گربه ها پراشو کنده بودن پوست کمرش کامل زخم شده بود رو پیدا ... سلام وقت بخیر بهتر است جراحت بطور روزانه توسط پنبه آغشته به دهانشویه نظافت بشود. پماد تتراسایکلین موضوعی ...
سوال من یک شاه طوطی دارم چند روزی بی حال هست واز امروز می‌رود کف قفس ودیگر بالا نمی آید و پریزی دارد وبه نظر ... سلام وقت بخیر، احتمال زیاد پرنده درگیری گوارشی مزمن دارد. باید دقیق‌تر مورد معاینه و از مدفوع نمونه گیری ...
سلام عرض ادب پرنده طوطی عروس من چند روزی کسل هستش و اسهال خونی داره سلام وقت بخیر قطعا یک مشکل گوارشی جدی برای پرنده حادث شده و بهتر است توسط دامپزشک پرندگان معاینه شود.
با سلام مینام یک هفته کنارش یک پرنده دیگه بوده و افسرده شده با پدرم که خیلی وابسته بودن قهره مینا بی حاله دستشوییش ... سلام وقت بخیر پرندتون بشدت درگیر یک مشکل گوارشی می‌باشد حتما به دامپزشکی مراجعه کنید.