سلام من یه جوجه بلبل خرما سرلاکی دارم یه پاش سالمه یکی دیگه انگار فلجه خوب میشه آیا؟

سلام وقت بخیر

پایی که دچار مشکل هست باید توسط دامپزشک آتل بندی و مقید بشود

یک امتیاز ثبت کنید
طوطی برزیلی دارم من بعد تقریبا ی هفتع بیشتر قفسشو داشتم میشستم دیدم تمام کرم زده کف قفس علتش چیه؟ من عروس هلندیم ...
سلام ببخشید ۳روز پیش پای پرنده ام شکسته و دکتر پرندگان نبود که ببرم میشه کمکم کنید الان یکم سبز مایل به سیاه ... سلام وقت بخیر پا در اثر شدت عارضه دچار التهاب، کوفتگی و کبودی شده، اگر به دامپزشکی مراجعه نکنید، عفونت موضع ...
عروس هلندیم را یک بار بیرون آوردم و رفت بالا و پایین نیومد رفتم گرفتمش با زور بردمش داخل قفس تازه گازمم گرفت ... سلام وقت بخیر تمایل به آزاد بودن پرندگان کاملا ذاتی و غریزی است. برای دستی کردن پرندگان اولین قدم اعتمادسازی ...
سلام وقتتون بخیر، اردک پرت شد بعد از یک روز الان میبینم لنگان راه میره، چیکار کنم خوب بشه؟ سلام وقت بخیر احتمالا به دلیل ضرب دیدگی پا، دچار لنگش شده. فعلا قطره مولتی ویتامین و شربت کلسیم بدهید اگر ...