سلام من یه بچه گربه گوشه ی خیابون پیدا کردم حدودا سه یا چهار هفتشه براش شیر خشک تهیه کردم روز اول خورد مدفوع اصلان نکرد یکم روغن زیتون بهش دادم مدفوع کرد ولی الان دروزه که اصلن مدفوع نکرده موقع ادرار کردن هم خیلی داد میزنه شکمش یکم ورم کرده چیکار باید که نمیره

سلام وقت بخیر

بچه گربه ها از حدود ۳ هفتگی دیگه خودشون میتونن ادرار و مدفوع بکنن
یه مقدار با ماساژ شکم و ناحیه مقعد کمکش بکنید
اگر باز هم دفع انجام نشد به دامپزشک مراجعه نمایید

یک امتیاز ثبت کنید
سلام خسته نباشید من گربه پرشین نر دارم. دور نوک سینش دونه های سیاههه تحقیق کردم بهش میگفتن اکنه خاک میخاستم ... سلام وقت بخیر، این دانه های سیاه خطرناک نیست ولی احتمالا واکنش آلرژیک به عوامل محیطی داده است.
سلام خسته نباشید من الان دو سه روز یه گربه پیدا کردم داخل خیابون آوردمش دارم نگهداریش ازش می‌کنم اون وقت اون ... سلام وقت بخیر غذای خانگی که براش درست میکنین خیلی خوبه اگر اسهال دارد میتوانید از ماست پروبیوتیک و مرغ اب ...
سلام چند روز پیش یه گربه باردار اومد تو حیاطمون سنگینه و به سختی راه میره اشتهاش خوبه و به نظافتشم میرسه ولی ... سلام وقت بخیر احتمال دارد نزدیک زایمان باشد در صورت ادامه داشتن این شرایط به دامپزشکی مراجعه کنین
سلام خسته نباشید خواهش میکنم جواب بدید گربه من از صب اسهال شدید آبکی زرد رنگ داره ولی غذا میخوره و غذاشم عوض ... سلام وقت بخیر، به غذاش مکمل پروبیوتیک اضافه کنید و در هر وعده مصرف بشه اگر تا ۳ روز بهتر نشد دامپزشکی مراجعه ...