سلام من یه بچه گربه رو امداد کردم که یکی از چشم هاش عفونت داشت دکتر قطره داد و خوب شده بود ولی امروز چشمش رو باز کرد دیدم که یه تیکه از چشمش انگار باد کرده و چشمش پر اشک بود و انگار که اون تیکه باد کرده چرکه و من هرچقدر که نگاه کردم اینترنت رو دیدم که شبیه به هیچکدوم از بیماری های چشمی گربه نبود امکان داره چرک باشه ؟

سلام وقت بخیر، اگر به دامپزشک مراجعه فرمودید، همون دارو هاش رو با همون دستور دامپزشک ادامه بدین. به مرور بهتر میشه. اگر فکر میکند بدتر شده دوباره ویزیت بشه

5/5 - (1 امتیاز)
گربم عفونت گوش داره دکتر گفتن ۷روز گلیسرین و بعد ۱۰ روز سیپلکس بریزم ولی هنوز خوب نشده و خارش و سیاهی داره ... سلام وقت بخیر باید به دامپزشکی مراجعه کنین و از گوش نمونه برداری بشه و معاینه بیشتری بشه
سلام من یه گربه پیدا کردم خیلی کوچولو هستش و من شیر بدون لاکتز یا شیر خشک مخصوص گربه ندارن و اصلا برام دردسترس ... سلام وقت بخیر نیازی به رقیق کردن نداره شیر کم چرب بدون لاکتوز هم خوبه به شرطی که بهش حساسیت. و اسهال و استفراغ ...
سلام وقتتون بخیر من گربم دو‌ماهشه بعد دو شبه رو تخت داره دستشویی میکنه فقط هم شبا اینجوریه و حتی حس میکنم ... سلام وقت بخیر، لطفا تعداد ظرف خاک رو بیشتر کنین و اینکه مقداری هم نور در محیط باشه که بتونه ظرف رو ببینه
سلام گربه من دست چپشو وقتی یجا وامیسه بالا میگیره انگار ناحیه دستش درد داره موقعه راه رفتن ندیدم مشکلی داشته ... سلام وقت بخیر باید برای تشخیص قطعی ، معاینه بالینی و عکس رادیولوژی انجام بشه