سلام من یه اردک دارم کوچیکه یه سه چار روزه که نمی تونه راه بره و پای چپش باد کرده من باید چیکار کنم دلم براش می سوزه لطفا کمک کنید خیلی حالش بده

سلام وقت بخیر، احتمالا پا دچار ضرب دیدگی و از سوی دیگر جیره غذایی حاوی مقادیر کافی از مینرال‌ها مثل فسفر و کلسیم نیست. مکمل ویتامین در کنار مکمل مینرال و کلسیم توصیه می‌شود.

4/5 - (3 امتیاز)
سلام وقت بخیر من عروس هلندیم صداش گرفته خیلی بد گرفته حدودا نزدیک سه ماه یا چهار ماهه حتی به مدت کلا گرفته ... سلام وقت بخیر احتمال زیاد پرنده دچار پنومونی و درگیری تنفسی هست، بنابراین مراجعه کنید تا علاوه بر معاینه، ...
سلام یک جوجه عروس هلندی ۱۲روزه دارم که دچار پا باز شدگی شده طبق توصیه پرنده فروشی پاهاشو به مدت دو روز بستم ... سلام وقت بخیر پا بطور صحیح بسته نشده، لذا جهت پانسمان صحیح به دامپزشکی مراجعه کنید.
سلام عروس هلندی من حدود ۲۹ روزه هست سرلاک میخوره هر روز سه وعده ی ۱۰ سی سی که با سرنگ میدم بهش البته اینم بگم ... سلام وقت بخیر، فاصله زمانی فعلا هر ۶ الی ۸ ساعت باشد، از سن ۴۰ روزگی از تخم‌مرغ آبپز، عدس، هویج و سایر موارد ...
یه جوجه مرغ دارم دوماهه که چندروزه نوکشو بازبسته میکنه غذانمیخوره سبک وبیحال شده عطسه میکنه چیکارکنم سلام وقت بخیر قطعا پرنده مبتلا به یک بیماری با پایه تنفسی شده است، جهت تشخیص و درمان قطعی به دامپزشک مراجعه ...