سلام من گربم یک سالشه مادرزادی ناراحتی شدید قلبی داره جواب اکو و سونوگرافی هم گرفتم میخواستم ببینم میشه براش کاری ؟ کرد

سلام و وقت بخیر

لطفا با جواب اکوکاردیوگرافی به دامپزشک مراجعه فرمایید و قرص قلب مناسب را دریافت بفرمایید
حیوان شما تا اخر عمر باید قرص قلب مصرف کند

5/5 - (1 امتیاز)
گربه غیر خانگی، حدودا چند ماهه درگیر عفونت چرکی دندان شدن، پوزه شون متورم شده، راهنمایی بفرمایید چه دارویی ... سلام وقت بخیر احتمالا خیلی زیاد آبسه تشکیل شده مه باید توسط دامپزشک و تحت بی هوشی تخلیه بشه تجویز آنتی بیوتیک ...
سلام من به چند تا گربه خیابونی غذا میدم که دو تاشون از ناحیه گوش انگار گل گرفته‌ رفتم گوگل با علائمی که سرج ... سلام وقت بخیر لطفا جهت اطلاع از هزینه ها با بیمارستان بخش پذیرش تماس حاصل فرمایید.
گربه dsh ماده دارم که 13 جولای فحل شد و بعد از 9 روز فحلیش تموم شد ولی دو روز پشت هم روزا کامل می‌خوابید و شبا میرفت ... سلام و وقت بخیر بچه فحل هست و باید عقیم بشه گربه ها در فصل فحلی که در بهار و تابستان هست ، همیشه فحل هستند ...
سلام وقت بخیر بچه گربه ای که چشمش عفونت کرده چه باید کرد سلام وقت بخیر هر ۶ ساعت ۱ قطره از قطره چشمی سیپلکس استفاده کنین بعد از ۳-۴ روز اگر بهبود پیدا نکرد حتما به ...