سلام من چندتاهمستردارم تازگی یه بیماری گرفتن دست وپاهاشون شبیه آبسه میشه بعدشم سیاه میشه ودرمراحل دید پنجه هاشون میفته بایدچکارکنم

سلام وقت بخیر

در این‌مورد جنسیت و سن موضوع مهمی هست
یکی از دلایل پرکاری غده فوق کلیه هست

4/5 - (1 امتیاز)
سلام وقتتون بخیر ی مرغ دارم تقریبا پنج ماهشه داخل چشاش کف می‌کنه و‌غذا نمیخوره چیکار کنم سلام وقت بخیر، احتمال درگیری پرنده با یک بیماری ویروسی یا باکتریایی اثر گذار بر سینوس‌های صورت مطرح است، ...
سلام،خرگوش من حدود دوروز میشه که شکمش باد کرده و اصلا میلی به غذا نداره،خیلی هم گوشه گیر شده و بیحال،شکمش ... سلام وقت بخیر، احتمال عفونت با انسداد در دستگاه گوارش هست و باید معاینه بشه.
سلام وقت بخیر من به تازگی خرگوش خریدم و از اینکه چجوری باید میشستمش اطلاعی نداشتم و با شامپو بدن سرشو ک کثیف ... سلام وقت بخیر، شست و شو ممنوع هست و خطر مرگ داره برای خرگوش به علت ضربان قلب بالایی که دارن
سلام خسته نباشید من عروس هلندیم تخم گیر کرده بود روده اش زده بود بیرون رفتیم براش بخیه زدیم ولی هنوز بیحاله ...