سلام من می‌خوام یه گربه دو ماهه به خونم بیارم ولی به موی گربه حساسیت دارم و اگه بره در دهانم نفس تنگی شدیدی میگیرم خیلی دوست داشتم این گربه را به خانه ام بیارم، آیا راهی هست؟

سلام وقت بخیر، شما باید به کلینیک های آلرژی انسانی مراجعه بفرمایید و یک دوره حدود یک ساله درمان بگیرید و سپس گربه بیارید

4/5 - (1 امتیاز)
سلام گربه ی من بعضی وقت ها راه میره پای سمت چپ لنگ لنگ میزنه چکار کنم سلام وقت بخیر باید معاینه بالینی و عکس رادیولوژی انجام شود تا علت مشخص شود ممکنه التهاب ، عفونت ، گاز گرفتگی ...
لثه ی گربه ام متورم و قرمز شده و کمی خونریزی داره چه داروی نیاز است؟ سلام وقت بخیر فعلا با دهانشویه کلرهگزیدین و پنبه ضد عفونی بفرمایید و از نظر جرم دندانی چک اگر هم ریشه دندان ...
سلام من بچه گربم مادر نداره و ۸ الی ۹ روزشه اما یکی از چشماش عفونت کرده چیکار کنم ؟ سلام وقت بخیر، میتوانید از قطره چشمی سیپلکس استفاده کنید . هر ۶ ساعت داخل چشم بریزید. در صورت عدم بهبود به دامپزشک ...
سلام گربم ۵ ماهشه دیروز با گربه بزرگی دعوا کرده وگربه بزرگ اذیتش کرده بعدازدعوا خیلی ساکت وگوشه گیر شده دیروز ... سلام وقت بخیر یک مدت بهش فرصت بدهید اگر درد یا خون ریزی هیچ جای بدنش نیست و اب و غذا میخورد مشکلی ندارد بعد ...