سلام من می‌خوام از یک گربه 1 ماهه نگهداری کنم ولی نمیدونم چه زمانی و توی چه سنی چه واکسنی داره ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام وقت بخیر

واکسیناسیون گربه از ۶ الی ۸ هفتگی شروع می شود
۳ دوز واکسن چندگانه باید در ماه های دوم ، سوم ، و چهارم دریافت کند
۱ دوز واکسن هاری در پایان ۳ ماهگی باید دریافت کند
سپس هر دو واکسن چندگانه و هاری سالی یکبار تکرار شود
قرص ضد انگل هر ۳ ماه یکبار باید به گربه داده شود

4.5/5 - (2 امتیاز)
سلام خسته نباشید گربه ما یک هفتشه و الان صداش گرفته و انگاری بدنش ضعیف شده زیاد تکون نمیخوره فقط یه گوشه وای ... سلام وقت بخیر لطفا جهت ویزیت به دامپزشکی مراجعه بفرمایید احتمال دارد دچار بیماری ویروسی شده باشد و نیاز ...
ما مدت یک ماهه یک گربه خیابانی رو به سرپرستی گرفتیم و الان ۳ ماهشه. این گربه همش به سمت ما و سایر افراد خونه ... سلام وقت بخیر، اگر پرخاشگری مداوم دارد. و اصلا با شما ارتباط نمیگیرد احتما محیط خانه را نپذیرفته. به طور کل ...
سلام وقت بخیر من یه گربه ۵ ماه دارم بعضی وقتا همش چشمشو میبست در حد یه ۲۰ سانیه من جدی نگرفتم تا چشمش اب میومد ... سلام وقت بخیر مشکلی نداره میتوانید هر ۶ ساعت ۱ قطره سیپلکس داخل چشمش بریزین
سلام وقت به خیر. ببخشید من دیروز ( 18 خرداد) یه بچه گربه پیدا کردم که مدام جیغ میزنه و شکمش هم ورم غیر طبیعی داره. ... سلام وقت بخیر، احتمالا به علت جیره غذایی نامناسب نفخ کرده منتها حتما باید ویزیت بشه. فعلا قطره خوراکی دایمتیکون ...