سلام من لب پایین گربم یه مدتیه خیلی بدجور ورم کرده از جی میتونه باشه؟

سلام وقت بخیر

گاها ممکن هست به دلیل گاز گرفتن یا فرو رفتن دندان بد فرم در لب این اتفاق رخ بدهد
لطفا جهت معاینه و تشخیص دقیق به دامپزشکی مراجعه بفرمایید

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من یه گربه ی ۸ ماهه نر دارم که عقیم نشده و احساس جفت گیری پیدا کرده اخیرا، تا پیش از این خارج از ظرف خاک ... سلام وقت بخیر، بله در اولین فرصت ممکن باید گربه حتما عقیم بشود قبل از اینکه این رفتار در گربه به صورت عادت ...
سلام وقتتون بخیر خدا قوت حقیقتش یه گربه بیرون از خونه داریم که گاهی میادو بهش آب و غذا میدیم!و این روزا مقداری ... سلام وقت بخیر امکان مسمومیت ، مشکلات کبدی و مشکلات کلیوی وجود داره بایدحتما آزمایش خون انجام بشه با توجه ...
سلام خسته نباشید من گربه پرشین نر دارم. دور نوک سینش دونه های سیاههه تحقیق کردم بهش میگفتن اکنه خاک میخاستم ... سلام وقت بخیر، این دانه های سیاه خطرناک نیست ولی احتمالا واکنش آلرژیک به عوامل محیطی داده است.
سلام گربه ام قرص کلونازپام خورده و الان خوابیده چیکار باید بکنم سلام وقت بخیر بهتر هست جهت سرم تراپی و معاینه به دامپزشکی مراجعه بفرمایید