سلام من عروس هلندی دارم و این چند مدت خودشو خیلی می خارونه و بعضی از پرهاشم ریخته بردم دامپزشک گفتن شپش داره ولی وقتی قطره رو میزنم خارشش بیشتر میشه آیا مشکلش همینه؟ یا حساسیت داره و اینکه مشکلی براش پیش نمیاد؟

سلام وقت بخیر، یک عکس یا فیلم با کیفیت از پرنده ارسال کنید. عواملی مانند عدم استحمام کافی، انگل پوستی، فساد پر طوطی سانان و … مطرح می‌باشند.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام عروس هلندی من دو روز پیش یک عدد بادم زمینی خورد(قبلا هم سابقه خوردن ۳ عدد رو داشت) تخمه هم زیاد خورد و بعد ... سلام وقت بخیر احتمالا یک درگیری گوارشی وجود دارد. از قطره متوکلوپرامید ۲ قطره داخل دهان بریزید اگر خوب نشد ...
باسلام ببخشید من یه جفت عروس هلندی دارم (نر و ماده)سن نر ۶ماهه و سن ماده۴ماهه هست امروز که به راه رفتن ماده ... سلام وقت بخیر، احتمال ضرب دیدگی در اثر برخورد با اشیاء پیرامون مطرح است، اگر لنگش و عدم وزن گیری ادامه داشت، ...
سلام ببخشید پرنده من تازه تخم کرده نگارنم تخمشو بخوره راهنمایی میکنید سلام وقت بخیر جیره غذایی پرنده را با ارائه غذای پلت تجاری، تخم مرغ و انواع حبوبات آب‌پز، جوانه جات، میوه ...
من یکشب رفتم بیرون مینا من خونه تنها بود بعد فراد شب آمد دیدم افتاد تو خونش بعد این شبا تو بغلم می خوابید یک ... سلام وقت بخیر عوامل مختلفی می‌تواند سبب این حالت بشود، ترس شدید، مسمومیت، بیماری‌های عفونی و ... لذا حتما ...