سلام من عروس هلندی ام حالش بده و یکمی میلرزه غذا هم دار ولی خیلی صداش ضعیف شده میشه بگید چی شده و راه درمانی داره؟

سلام وقت بخیر

بطور موقت از داروخانه دامپزشکی محلول انروفلوکساسین ۱۰٪ تهیه و طبق راهنمایی داروخانه اجرا کنید.
با توجه به توضیحات قطعا بهتره که حضوری مراجعه نمایید تا پرنده بطور دقیق معاینه و درمان شود.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام عروس هلندیم تقریبا 55 روزشه کل روز خوابه مدفوع ابکی و بد بو داره دلیلش چیه؟ سلام وقت بخیر درگیری گوارشی دارد، بهتر است درمان دارویی لحاظ بشود. از داروخانه دامپزشکی انروفلوکساسین تهیه ...
سلام عروس هلندیم دو سه روزه بی حا و بی اشتهاس و یه گوشه پف میکنه چرت میزنه و مدفوعش فرق کرده چجوری متوجه بشم ... سلام وقت بخیر پرندتون درگیری گوارشی داره و احتمالا در صورت عدم مداوا بسیار لاغر خواهد شد، از داروخانه دامپزشکی ...
سلام خسته نباشید،یه جوجه عروس هلندی ماده 4 ماهه دارم که مدتی هست ناگهانی غش میکنه و مثل سکته کردن و همین امروز ... سلام وقت بخیر احتمالا یک یا چند عامل باعث این شرایط می‌شوند مثل صرع، افت قند، عدم توازن الکترولیت‌ها و ...
سلام ببخشید من 3 جوجه مرغه 3ماه دارم ولی گندو نمی خورن مشکل از چیست سلام وقت بخیر، گندم به تنهایی گزینه مناسبی برای تغذیه ماکیان نیست، همچنین به تنهایی طعم مطلوبی برای پرنده ...