سلام من عروس هلندیم دختره و مدفوعش بوی بد میده چکار کنم؟

سلام وقت بخیر

احتمالا درگیر عفونت گوارشی هست و باید به دامپزشکی مراجعه کنید تا از مدفوع نمونه برداری و آزمایش انجام شود.

یک امتیاز ثبت کنید
باسلام.عروس هلندیم امروز یکی از چشم هایش رو می‌بنده و بی حوصله ای آیا عفونت گرفته چشمش؟ سلام وقت بخیر اگر رفتار پرنده همراه با ضعف، بی‌حالی، بی اشتهایی و افت وزن هست، احتمال بیماری بسیار مطرح ...
سلام من یه عروس هلندی سه ماهه دارم از وقتی سرلاکی بود خودمون بزرگش کردیم خیلی عادیو شیطون و دستی بود بعد از ... سلام و وقت بخیر با توجه به توضیحاتی که دادید بهتره که از پر های افتاده عکس و فیلم با کیفیت ارسال کنید چون آیتم ...
سلام و وقت بخیر من یه عروس هلندی دارم که تقریبا یک هفته نیمه که خریدمش شش ماهشه قبلا صدا میزد ولی این دوروزه ... سلام وقت بخیر، با توجه به صحبت های شما و علایمی مانند بی‌حالی، عدم حرف زدن و افت اشتها، پرنده بیمار شده و باید ...
یه جوجه عروس هلندی دو هفته ای دارم که پدرش خاکستری هست و مادرش زرد یه جوجه به دنیا اوردن نوک پایینش از نوک بالایی ... سلام وقت بخیر، منقار پایین بایذ اصلاح و کنترل بشه و هر دو فک بالا و پایین در تراز صحیح قرار بگیرد.