سلام .من طوطی برزیلی دارم از اول بچگی تا الان کلا تو قفس نبوده با ما آزادانه زندگی میکنه وابسته خانمم هست.از دیروز بی حال شده پاهاشو کنده کلی امروز هم بی حال تره همش میخواد چرت بزنه .مشکلش چیه چیکار باید انجام بدم

سلام وقت بخیر، با توجه به توضیحات و تاریخچه مطرح شده، امکان وقوع یا بروز یک بیماری یا اخلال وجود دارد، لذا توصیه اکید به معاینه دقیق و بالینی پرنده می‌گردد.

یک امتیاز ثبت کنید
من یک جوجه دارم مریضه داداشم نازش کرد و بعد به مرغ عشقم دست زد ایا مریضیش انتقال پیدا نمیکنه نگانشم لطفا جواب ... سلام وقت بخیر، اگر بیماری جوجه مریض عفونی و با منشا ویروسی یا باکتریایی باشد، تا حدودی خطر سرایت وجود دار ...
سلام من عروس هلندیم دختره و مدفوعش بوی بد میده چکار کنم؟ سلام وقت بخیر احتمالا درگیر عفونت گوارشی هست و باید به دامپزشکی مراجعه کنید تا از مدفوع نمونه برداری و آزمایش ...
طوطی گرینچیک داریم از صبح حالش خوب بود بع غیر از غذای روزانه یکم موز خورده و یک لیس به بستنی زده.. بعدش خوب بود ... سلام وقت بخیر، ترکیباتی مانند بستنی برای پرنده مناسب و مجاز نیست، به دلیل قند بالا و حضور شیر، روند فساد مواد ...
سلام اردک ها فکر کنم سرما خوردن آبریزش بینی وخس خس میکنن چکار باید کرد ممنون سلام وقت بخیر از داروخانه دامپزشکی محلول انروفلوکساسین ۱۰٪ تهیه و طبق توصیه داروخانه اجرا نمایید.