سلام من سگم ۱۳ سالشه ماده ست به تازگی ازش ترشحات زرد رنگ و چرکی میاد بیرون میگن که رحمش عفونت کرده باید چیکار کنیم؟ یا چرک خشک کن هم خوب نشد

سلام وقت بخیر

در عفونت های رحم یا پایومترا باید انتی بیوتیک های وسیع الطیف تجویز شود . اگر به صورت خوراکی درمان نشده باید انتی بیوتیک ها به همراه سرم و وریدی تجویز بشود. و پس از بهبود عفونت عمل عقیم سازی انجام پذیرد.

یک امتیاز ثبت کنید
با سلام وخسته نباشید وتشکر ویژه از زحمات شما خوبان خواستم بدونم داروی بکرا BAKRA که ساخت کشور خودمونه ویا داروی ... سلام وقت بخیر برای عقیم سازی باید جراحی انجام بشه
سلام سلام خسته نباشید ۴ روز پیش یه سگ گرفتم سگ از قبل خوب بود قبل اینکه تحویلش بگیریم ولی وقتی تحویلش گرفتیم ... سلام وقت بخیر مسائلی که میفرمایید ، ممکنه آسیب به اعصاب صورت وارد شده باشه که باید توسط دامپزشک معاینه بشه ...
حیوان خانگی باید روزانه چقدر آب بنوشد؟ مقدار آب مورد نیاز حیوان بر اساس اندازه، سن، سطح فعالیت و رژیم غذایی متفاوت است. آب شیرین همیشه باید برای در ...
سلام سگ من ۵ ماهشه و نژادشم پامره تقریبا نیم ساعت پیش هسته سیب خورد نگرانم میشه بگید چیکار کنم اخه میگن کش ... سلام وقت بخیر در صورت مشاهده هر گونه علائم بی اشتهایی، استفراغ ، بی حالی به دامپزشکی مراجعه بفرمایید.