سلام من سگم یک بند انگشت لواشک و یدونه بسکوییت ترد و یواشکی خورده خوشبختانه زود رسیدم اما همش داره بالا میاره چیکار کنم تا صبح که دامپزشکی ها باز میشه؟

سلام وقت بخیر

التهاب معده پیدا کرده
۲۴ ساعت آب و غذا بهش ندید
باید سرم تراپی و داروی التهاب معده براش تجویز بشه در اولین فرصت

4.5/5 - (2 امتیاز)
سلام من نر و ماده ژرمن دارم با ی توله مدام دچار کنه میشن باید چیکار کنم ضمنا دو دوره ایورمیتینگ تزریق کردم ... سلام وقت بخیر باید محیط زندگی انها کاملا تمیز بشود اگر در محیطی باشند که کنه دائما تخم ریزی داشته باشد به ...
سلام من یه سگ شیتزو دارم نره و چند هفته دیگه یک سالش میشه از سه ماهگی به سرپرستی گرفتمش و چهار ماهگی جای دستشوییشو ... سلام وقت بخیر اگر استرس خاص مثل تنها گذاشتن ، رفت و آمد های زیاد و ... ایجاد شده ، سعی کنید برطرف کنید. حتما ...
سلام من. تو چشم سگم. شامپو. زد انگل رفته الا تقریبا ۱۶ ساعته چشاش میسوزه نیمه بازه چیکار کنم؟ سلام وقت بخیر، حتما باید قطره چشمی مصرف شود. لطفا به دامپزشک مراجعه فرمایید تا با معاینه دقیق قطره چشمی مناسب ...
سلام یه توله سگ مدتی از خیابون پیدا کردم اوردمش خونه رسیدگی کردم الان بزرگ شده ..نتونستم ببرمش دامپزشکی چون ... سلام وقت بخیر، برای تشخیص نژاد باید عکسی از سگ دیده شود. سگ های خیابان اغلب نژاد بومی یا میکس دارند. به طور ...