سلام من دو روز پیش موهای سگمو زدم بعد از اون روز سگم شروع میکنه دور آلت تناسلیش و دمش رو میلیسه حتی نمیتونه بشینه زمین دردش میگیره از اون روزم نمیخابه اصلن در حد ۱۰ دقیقه میشینه بلند میشه جیغ میزنه

سلام وقت بخیر

ممکنه به موزر آلرژی داده باشه
یا ممکنه زخمی در ناحیه ایجاد شده باشه
باید ویزیت بشه

4.5/5 - (2 امتیاز)
آیا میشه از شامپو گربه برای سگ استفاده کرد سلام اگر برند اختصاصی سگ و یا گربه باشد خیر
سلام سلام خسته نباشید ۴ روز پیش یه سگ گرفتم سگ از قبل خوب بود قبل اینکه تحویلش بگیریم ولی وقتی تحویلش گرفتیم ... سلام وقت بخیر مسائلی که میفرمایید ، ممکنه آسیب به اعصاب صورت وارد شده باشه که باید توسط دامپزشک معاینه بشه ...
سلام من نر و ماده ژرمن دارم با ی توله مدام دچار کنه میشن باید چیکار کنم ضمنا دو دوره ایورمیتینگ تزریق کردم ... سلام وقت بخیر باید محیط زندگی انها کاملا تمیز بشود اگر در محیطی باشند که کنه دائما تخم ریزی داشته باشد به ...
سگم از دیشب ا طرف می‌خوابه میخواد بلند بشه درد می‌کشه جیغ میکشه سلام وقت بخیر، باید معاینه بشه و علت و مکان درد مشخص بشه