سلام من دو روزه بچه خرگوش خریدم و متوجه شدم پشت گردنش حالت شوره و یا قارچ و در همون نقطه ریزش مو داره مشخصه در مراحل اولیه هست اندازه یکسانت در یکسانت باید چکار کنم؟ خودم می تونم درمانش کنم

سلام وقت بخیر، احتمال بیماریهای انگلی یا قارچی پوست وجود دارد. از دلایل ساده و پیش پا افتاده تا عوامل عفونی مختلف می‌توانند مطرح باشند. باید نمونه گیری و تشخیص آزمایشگاهی انجام شود‌.

3.7/5 - (6 امتیاز)
سلام امروز وقتی پیش خرگوشم رفتم دیدم مدفوعش شل شده است و ممکنه به خاطر خوردن بیش از حد کاهو باشه؟ سلام وقت بخیر، غذای اصلی خرگوش ۸۵٪ یونجه هست. مصرف بیش از اندازه از سبزیجات مخصوصا کاهو میتونه باعث اختلال ...
لاک پشتم از صبح چشماش و باز نمی‌کند علل بروز این پدیده چیست؟ سلام وقت بخیر کمبود ویتامین آ
نوزاد جوجه تیغی که هنوز چشم باز نکرده آیا شیر پاستوریزه میخوره یا برای آن ضرر داره تغذیه آن چیست سلام از شیر بچه گربه استفاده شود
سلام لاکپشت من چند دقیقه ای هست که تغریبا هیچ تحرکی نداره و (هنوز نمرده و تحرک خیلی کمی انجام میده)اما برای ... سلام وقت بخیر، دمای محیط نگهداری لاکپشت، نوع تغذیه، آخرین وعده غذا خوردن، مکمل‌های استفاده شده، بهداشت محل ...