سلام من دو تا بچه گربه رو از شیر خواری آوردم پیش خودم الان تقریبا ۴ ماهشونه خونمون یه حیاط خیلی بزرگ داره مامانم میگه اینجا رهاشون کنیم چون قبلا تو خیابون بودن اوردیمشون بلدن ماعم براشون هر روز غذا و آب میریزیم ولی من میگم گربه ای که آوردیم تو خونه دیگه توی خیابون دووم نمیاره حالا شما میگین بزارم بزرگ تر شن یا کلا نگهشون داریم؟

سلام وقت بخیر

اگر شرایط نگه داری داخل منزل را داشته باشین برای بچه گربه ها خیلی بهتر هست و احتمال درگیری به بیماری و اسیب های دیگر بسیار کمتر میشود

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من بچه گربم مادر نداره و ۸ الی ۹ روزشه اما یکی از چشماش عفونت کرده چیکار کنم ؟ سلام وقت بخیر، میتوانید از قطره چشمی سیپلکس استفاده کنید . هر ۶ ساعت داخل چشم بریزید. در صورت عدم بهبود به دامپزشک ...
سلام من داشتم اسباب بازیای گربه رو مرتب میکردم بهم حمله کرد و چنگ انداخت بازوهام خراش برداشت واکسنهاشو کامل ... سلام وقت بخیر، به طور کل اگر در ارتباط با حیوانات زیادی در خارج از منزل هستین بهتر است واکسن هاری و کزاز زده ...
بچه گربه ۲ ماه دارم دستاش لکهایه قرمز داره خیلی با زبون لیست میزنه لطفا راهنمایی کنید سلام وقت بخیر لطفا به دامپزشکی جهت ویزیت دقیق مراجعه بفرمایید چون ممکن هست قارچ باشد
يكى از ناخوناى وسطى پاى گربم كلا كنده شده و همش خاك ميره بينش چيكار كنم سلام و وقت بخیر، باید ناخن را کاملا تمیز و ضد عفونی کنید و سپس پانسمان کنید که عفونت نکنه و آنتی بیوتیک موضعی ...