سلام من دوتا جوجه ماشینی داشتم تقریبا یک ماهه. همیشه سرحال و زرنگ بودن . دیروز یکیشون شروع کرد بی حال شدن و سریعا حالش وخیم شد و مرد😔 بهش اب و شکر، زره تخم مرغ خام دادم ولی بدتر شد و اصلا نمیتونست قورت بده. امروزم یکی دیگشون اینطوری شده ..توروخدا کمکم کنید نذارم تلف بشه . چیکار کنم؟

سلام و وقت بخیر

از داروخانه دامپزشکی انروفلوکساسین ۱۰٪ یا فلورفنیکل یا ترکیب نئومایسین‌اُکسی‌تتراسایکلین تهیه کنید و طبق راهنمایی اجرا نمایید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام مرغ من ۳سالشه چند روزی هست مقعدش از تو باد کرده وبد راه میره اشتهاشم کم شده باید چیکار کنم اگه راهنماییم ... سلام وقت بخیر، ناحیه شکم و مخرج را لمس کنید اگر پوسته آهکی یا حضور تخم را لمس کردید، بدلیل وجود تخم می‌باشد، ...
سلام وقتتون بخیر مرغ مینا پیدا کردم که گربه از پاش گرفتش و پاشو از جا درآورده میخواستم ببینم هزینه درمانش ... سلام وقت بخیر برای هرگونه اعلام نظر باید پرنده معاینه و ارزیابی شود، در اصل تشخیص بر پایه معاینه و ارزیابی ...
سلام.وقت بخیر.من یک عروس هلندی دارم که مدام نوکش بین پرهاشه و پر هاش در حال ریزشن .استرس دارم که نکنه شپش داشته ... سلام وقت بخیر، یک عکس یا فیلم با کیفیت از پرنده ارسال کنید.در صورتی که پوشش بدنی سالم باشد، نشانه پَر آرایی ...
پرنده من ۳ ماه پیش شپش زده. توی این سه ماه من مدام. اسپری شپش. قطره شپش. شستن با آب تنباکو. روغن زدن. همه رو انجام ... سلام وقت بخیر، واقعیت این هست که شما خود درمانی انجام داد‌ه‌اید. هر عارضه یا بیماری ابعاد مختلفی دارد که ...