سلام من. تو چشم سگم. شامپو. زد انگل رفته الا تقریبا ۱۶ ساعته چشاش میسوزه نیمه بازه چیکار کنم؟

سلام وقت بخیر، حتما باید قطره چشمی مصرف شود. لطفا به دامپزشک مراجعه فرمایید تا با معاینه دقیق قطره چشمی مناسب را تجویز کنند.

5/5 - (1 امتیاز)
یه سگ هار داخل ساحل سگمو گاز گرفت یکم زخم شده شکمش سگم واکسن هاری خورده و 2سالشه آیا خطری تحدیدش میکنه؟ سلام وقت بخیر بله اگر سگ هار بوده باشه سریعا به دامپزشکی مراجعه کنین خودتون هم با سگتون تماس مستقیم نداشته ...
سلام سگم پامراشپیتز وتازه پنجاه روزشه و کوچولو.الان یه روزه که اسهال داره مایع زرد و آبکی. فعلا فقط شیر خشک ... سلام وقت بخیر، ممکن است اسهال در اثر بیماری ویروسی باشد و باید بلافاصله دارو های مربوطه را مصرف کند. لطفا به ...
چه نوع سگ برای زندگی کردن توخونه راحته و یه سگی که با بچه میونه ی خوبی داشته باشه سلام وقت بخیر اگر در حوزه درمان سوالی داشته باشید در خدمت شما هستیم.
سلام سگم شیتزو ۲ ساله. از یکشنبه قبلی به خاطر یه مهمونی سگمو گذاشتم یه پانسیون مورد اعتماد که بارها برای مسافرت ... سلام وقت بخیر، باید ازمایش خون گرفته شود و حتی اگر نیاز باشد رادیولوژی از محوطه شکمی گرفته شود. دارو ها باید ...