سلام من تازه دوتا عروس هلندی آوردم تو خونه بعد ماده پر کنی می‌کنه چیکار کنم

سلام وقت بخیر

احتمالات مختلفی برای پرکنی وجود دارد بطور مثال استرس جابجایی، ورود عضو غریب به مجموعه و …
لذا عامل اولیه را تشخیص و آن را برطرف کنید.

5/5 - (1 امتیاز)
سلام من تعداد۱۵تا مرغ دارم که چند روزه پخ پخ میکنند ویکی از مرغ ها چشم هاش نیم بازه اسهال وکمبود اشتها ندا ... سلام وقت بخیر، با توجه به تاریخچه محدود بیان شده، احتمال مواجهه گله با یک بیماری عفونی با منشاء تنفسی بسیار ...
سلام و خسته نباشید عروس هلندی من بعد از حمام سرش کمی کچل شده و بیحال هستند سلام وقت بخیر ریزش پر نگران کننده نیست و رویش خواهد داشت ولی اگر بیش از یک ساعت پرنده بیحال بود حتما به دامپزشکی ...
سلام من عروس هلندی دارم نمیدونم چند ماهشه پس کلش کچله و نمیتونه پرواز کنه چکار کنم؟ سلام وقت بخیر لطفا از پرنده یک عکس، فیلم یا کلیپ با کیفیت ارسال نمایید.
سلام وقتتون بخیر چهار ماه هست یک عروس هلندی نر دارم الان ۶ ماهشه. هرچی شاه بال سمت چپش میخواد در بیاد و یکم ... سلام وقت بخیر اگر چیدمان و آرایش پرها در بال سمت دیگر عادی و طبیعی هست، قطعا یک مشکلی در بال مورد نظر وجود ...