سلام من بچه گربم مادر نداره و ۸ الی ۹ روزشه اما یکی از چشماش عفونت کرده چیکار کنم ؟

سلام وقت بخیر، میتوانید از قطره چشمی سیپلکس استفاده کنید . هر ۶ ساعت داخل چشم بریزید. در صورت عدم بهبود به دامپزشک مراجعه شود.

3.5/5 - (2 امتیاز)
سلام وقت بخیر من نزدیک چهل گربه دارم ولی امسال این گربه ها که بچه به دنیا آوردن هنوز یک ماهشون نشده ویروسی ... سلام وقت بخیر باید نوع دقیق ویروس تشخیص داده شود محل پانسیون باید کامل ضد عفونی و شسته شود جهت دریافت راهنمایی ...
سلام گربه من حدودا سه هفته پیش زایمان کرد و چهار تا بچه به دنیا آورد چشم های یکی از بچه ها یکیش باز نشده ،یکی ... سلام وقت بخیر، اگر میتوانید با پنبه مرطوب ارام ارام پلک ها را بکشید تا باز شود در غیر اینصورت به دامپزشکی مراجعه ...
درود وقت بخیر بچه گربه من 1ماهشه و تقریبا دو روز بیحال و تلو تلو ومیخوره فکر کردم،گرما زده شده ولی آب و شیر ... سلام وقت بخیر اگر به طور کامل دچار بی اشتهایی شده لطفا برای سرم تراپی به دامپزشک مراجعه بفرمایید
سلام ، ما دو تا بچه گربه خیلی کوچولو وسط خیابون پیدا کردیم بعد فهمیدیم که مادر این گربه ها اونا رو توی حیاط ... سلام وقت بخیر، باید سنشون رو ببینیم چقدره تا توصیه های لازم انجام بشه