سلام من به سگ ژرمن دارم که توی باغ نگش میدارم چون تابستونم شده خیلی مگسا دور و ورشن و لبه های گوششو میکنن می خواستم ببینم چی بزنم به گوشش؟

سلام میتونین از تله مگس استفاده کنین

یک امتیاز ثبت کنید
سلام سگ نژاد افغان دارم این حیون زنجیر دورگردنش گیر کرده و وحشی شده نمیتونم نزدیکش برم که زنجیروببرم واینکه ... سلام وقت بخیر، باید زنده گیر حیوان شما رو با دارو مقید کنه راه دیگه ای نیست
سلام با سگم اومدیم بیرون فکنم قورباغه خورده نمی دونم خیلی از دهنش کف میاد لطفا سریع بگید چیکار کنم😭 سلام وقت بخیر، به دلیل احتمال مسمومیت با ترکیبات پوستی دوزیستان سریعا به دامپزشک مراجعه گردد.
سلام من یه توله میکس پامرانین واشپیدر دارم بالا اورد امروز وبی حال افتاد حتی دهنش قفل شد الانم بی حاله چیکار ... سلام وقت بخیر اگر بی اشتها شده و غذا نمیخورد جهت سرم تراپی و ازمایش خون به دامپزشکی مراجعه بفرمایید.
زخم کرم‌زده حیوانات را چگونه درمان کنیم؟ در درجه اول درمان را به دامپزشک بسپارید. در صورتی که به درمان تخصصی دسترسی نداشتید، تمام کرم ها را خارج کنید، ...