سلام من بلبل خرما دارم چند روز پیش کردنشون تو کیف دوتاشون رفتم جایی بعد وفتی برگشتم تقریبا بعد ۲۰ دقیقه اینا وقتی اومدم خونه دیدم راه نمیره بال هاش رو زمین تکون نمیخوره امروز دوباره اون یکی دیگ امروز صبح بهشون غذا دادم اوردمشون بیرون خودم رفتم تو اتاق بعد ۲۰ دقیقه تقریبا ک شد رفتم دیدم اون یکی هم رو زمین بال هاش افتاده رو زمین و نمیتونه تکون بخوره من میگم حالا اون یکی گردم تو کیف اونجوری شد اخه چرا این یکی دیگ اینجوری خیلی ناراحتم لطفا زود جواب بدین نیاز ب دامپزشک هس نمیدونم چیکار کنم

سلام وقت بخیر، با توجه به توضیحات شما، قطعا پرنده باید توسط دامپزشک بطور کامل معاینه شود

3.5/5 - (4 امتیاز)
سلام وقت بخیر من عروس هلندیم صداش گرفته خیلی بد گرفته حدودا نزدیک سه ماه یا چهار ماهه حتی به مدت کلا گرفته ... سلام وقت بخیر احتمال زیاد پرنده دچار پنومونی و درگیری تنفسی هست، بنابراین مراجعه کنید تا علاوه بر معاینه، ...
سلام یه عروس دوماهه دارم الان سه روزه تمایل به غذا نداره سلام وقت بخیر قطعا پرنده بیمار بوده و درگیری گوارشی دارد، لذا بهتر است بطور دقیق معاینه شود.
با سلام خسته نباشید ببخشید عروس هلندی من ۱۴ روزشه و رنگ انگشت پاش تغییر کرده و باهاش به سمت جلو خم شده و باهاش ... سلام وقت بخیر، با توجه به توضیحات، احتمال آسیب یا مشکل در اندام‌های پا مطرح می‌باشد. جهت معاینه دقیق تر به ...
سلام مرغ من ۳سالشه چند روزی هست مقعدش از تو باد کرده وبد راه میره اشتهاشم کم شده باید چیکار کنم اگه راهنماییم ... سلام وقت بخیر، ناحیه شکم و مخرج را لمس کنید اگر پوسته آهکی یا حضور تخم را لمس کردید، بدلیل وجود تخم می‌باشد، ...