سلام مرغ مینام کش مو خورده نسبتا کوچیک هس کش مو باید چیکارش کنم بهش روغن زیتون هم دادم ولی دفع نکرده

سلام وقت بخیر، قطعا توصیه به معاینه توسط دامپزشک پرندگان و اخذ عکس رادیولوژی می‌گردد ولی با توجه به اینکه سایز کش مو به فرموده خودتان کوچک می‌باشد، احتمال دفع کش از طریق مدفوع وجود خواهد داشت.

3.7/5 - (4 امتیاز)
سلام و عرض ادب من یه طوطی برزیلی دارم ۴ ساله دارمش الان چند روزه برای اولین بار داخل فضلش کرم های ریز می بینم ... سلام وقت بخیر اگر موجودات ریز و کرم مانند داخل مدفوع دیده‌اید احتمال ابتلا به انگل‌های گوارشی تا عدم نظافت ...
سلام عروس هلندی 4ماهه ی من مدفوعش به مقعدش میچسبه و خیلی هم بی حاله و کم غذا میخوره چیکار کنم؟؟ سلام وقت بخیر، چسبیدن مدفوع به ناحیه مخرج، نشانه درگیری و بیماری گوارشی می‌باشد، لذا نمونه گیری از مدفوع ...
من دو تخم کفتر دارم و مادرش مرد برایش دستگاه ساختم وقتی از تخم در آمد چه نکاتی رعایت کنم و از کی بهش غذا بد ... سلام وقت بخیر از بدو تولد باید به جوجه ها غذارسانی کنید. در ابتدا با سرلاک مخصوص پرندگان و سپس به طور تدریجی ...
جوجه اردکم هی سرش و رو میاره بالا و به کمرش میچسبونه طوری که اگر نگیرمش میفته و دست و پا میزنه چیکار کنم یکی ... سلام وقت بخیر با توجه به توضیحات شما، تشخیص اولیه کمی ناممکن است و توصیه می‌گردد بطور بالینی و دقیق معاینه ...