سلام مرغ من ۳سالشه چند روزی هست مقعدش از تو باد کرده وبد راه میره اشتهاشم کم شده باید چیکار کنم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم

سلام وقت بخیر، ناحیه شکم و مخرج را لمس کنید اگر پوسته آهکی یا حضور تخم را لمس کردید، بدلیل وجود تخم می‌باشد، در غیر اینصورت توسط دامپزشک معاینه شود.

4/5 - (1 امتیاز)
سلام خسته نباشید،یه جوجه عروس هلندی ماده 4 ماهه دارم که مدتی هست ناگهانی غش میکنه و مثل سکته کردن و همین امروز ... سلام وقت بخیر احتمالا یک یا چند عامل باعث این شرایط می‌شوند مثل صرع، افت قند، عدم توازن الکترولیت‌ها و ...
با سلام مینام یک هفته کنارش یک پرنده دیگه بوده و افسرده شده با پدرم که خیلی وابسته بودن قهره مینا بی حاله دستشوییش ... سلام وقت بخیر پرندتون بشدت درگیر یک مشکل گوارشی می‌باشد حتما به دامپزشکی مراجعه کنید.
سلام من عروس هلندیم دختره و مدفوعش بوی بد میده چکار کنم؟ سلام وقت بخیر احتمالا درگیر عفونت گوارشی هست و باید به دامپزشکی مراجعه کنید تا از مدفوع نمونه برداری و آزمایش ...
سلام سه تا جوجه عروس هلندی دارم پدر مادرش پرهاشو می‌کنه یعنی هنوز پرها حالت تیغ بود می‌کند خون میومد دوباره ... سلام وقت بخیر بخشی از رفتار غریزی جهت باز شدن پرها می‌باشد، بخش دیگر مربوط به مشکلات رفتاری پرنده می‌ب ...