سلام ما یه سوپر مارکت داریم ویه گربه خیابونی هست میاد اونجا . چند روز پیش تصادف کرده بود ولی نه زخمی شد نه اسیبی دید. ولی از وقتی تصادف کرده شکمش تند تند میزنه . دلیلش چیه باید بیاریمش دامپزشکی یا نیازی نیست؟ چه دارویی بدم بهش؟

سلام وقت بخیر، در اسرع وقت به دامپزشک مراجعه کنید و گراف تهیه شود

3.7/5 - (3 امتیاز)
درود وقت بخیر بچه گربه من 1ماهشه و تقریبا دو روز بیحال و تلو تلو ومیخوره فکر کردم،گرما زده شده ولی آب و شیر ... سلام وقت بخیر اگر به طور کامل دچار بی اشتهایی شده لطفا برای سرم تراپی به دامپزشک مراجعه بفرمایید
سلام آیا یک چهارم استامینوفن پودر شده و باشیر مخلوط شده باعث مرگ بچه گربه میش؟ سلام وقت بخیر بستگی به وزنش داره از علائمش بی حالی و وجود خون در ادرار هست برای احتیاط به دامپزشکی مراجعه ...
سلام من گربم شیش تا بچه بدنیا اورده فکر کنم دو هفته یا سه هفته شده الان یکیشون تا دیروز خوب بود همین امروز اشتهاش ... سلام وقت بخیر لطفا جهت تشخیص دقیق و دریافت دارو به دامپزشکی مراجعه بفرمایید
سلام وقت بخیر ببخشید گربه ای تو محل پیدا کردم گربه بزرگ حمله کرده یا از ارتفاع افتاده نمیدونم بردیم دکتر بخیه ... سلام وقت بخیر احتمالا نیاز به پانسمان مداوم و شستشوی زخم داشته باشد مجددا به دکتر مراجعه بفرمایید