سلام لاکپشت من چند دقیقه ای هست که تغریبا هیچ تحرکی نداره و (هنوز نمرده و تحرک خیلی کمی انجام میده)اما برای من نگران کننده است میخواستم ببینم باید چی کار کنم؟(لاکپشت زینتی کمتر از یک سال عمر داره)

سلام وقت بخیر، دمای محیط نگهداری لاکپشت، نوع تغذیه، آخرین وعده غذا خوردن، مکمل‌های استفاده شده، بهداشت محل نگهداری، سابقه بیماری عفونی قبلی و بسیاری عوامل دیگر در تشخیص دقیق شرایط لاکپشت شما تاثیر دارد، لطفا به دامپزشکی مراجعه و همچنین تاریخچه دقیق‌تری اماده نمایید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من میخواستم یه همستر بخرم الان که تابستونه ممکنه گرمازده بشه؟ اگه بشه چیکار کنم؟ سلام وقت بخیر، در دمای اتاق باید باشن. در مسیر مستقیم یاد نباید باشن. همیشه آب تازه در دسترسشون باشه
من یک لاک پشت ۶ ساله دارم، یک هفته هست که غذا اصلا نمی خوره چند روز قبل هم استفراغ خونی داشت و اصلا راه نمی رفت ... سلام وقت بخیر بهترین اقدام جراحی هست و در اکثر مواقع به خاطر شرایط محیطی قادر به تخم گذاری نیستند.
سلام وقت بخیر من دوتا همستر دارم که بوی بد میدهند البته وقتی که خیلی طرفم صورتم میارم تا بوش کنم بوی بد میده ... سلام وقت بخیر نه مشکلی نیست
سلام وقت شمابخیر دیروز موقع شستن لاک پشت گوش قرمز،قسمت کوچکی از لاک کنده شد و پوست دیده می شود،چه اقداماتی ... سلام وقت بخیر پوست اندازی یک روند نرمال هست در صورت وجود نور یو وی این موصوع له صورت خودکار انجام میشه