خروس لاری دارم که له له میزنه وهنگام له له زدن خر خر می‌کنه وادسه می‌کنه وخرخرش بند میاد بعد چند دقیقه دوباره شروع میشه

سلام وقت بخیر

جای پرنده گرم و دارای گرد و غبار هست و قطعا تلاش در جهت خنک کردن پرنده و مرطوب کردن فضا جهت کاهش گرد و غبار نمایید در غیر اینصورت منجر به بیماری تنفسی میشود.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر ما یه طوطی برزیلی ماده داریم که خیلی دستی بعد ما دیروز یه طوطی نری براش خردیم بعد اولش طوطی نر ... سلام وقت بخیر شما مجاز به رویارویی مستقیم پرنده‌ها بدون رعایت قرنطینه و پیش آشنایی ندارید، پرنده ها را ...
سلام وقت بخیر عروس هلندی من به گفته فروشنده 6 ماهه نر هستش الان بعد از دو هفته و چن روز که آوردمش خونه از روی ... سلام وقت بخیر پرنده شما تا حدودی دستی و رام شده ولی نیاز به پشتکار و پیگیری دارد، برای تغذیه علاوه بر ارزن ...
سلام من یه عروس هلندی دارم امروز رفت بودم بیرون عروس داخل قفس بود اومدیم خانه دیدم خیلی بی حال روی نوکش خونی ... سلام وقت بخیر احتالات زیادی مطرح می‌باشد، لذا یک فیلم یا چند عکس باکیفیت ارسال نمایید.
سلام خسته نباشید مرغ عشق داریم ۱ ماهش هست آوردمش بیرون خورد تو دیوار و افتاد رو فرش حالا نمیتونه رو پاهاش وایسا ... سلام وقت بخیر، با توجه به توضیحات شما خطر ضربه به سر و عوارض متعاقب آن مطرح می‌باشد. قطعا پرنده باید معاینه ...