سلام عروس هلندی 4ماهه ی من مدفوعش به مقعدش میچسبه و خیلی هم بی حاله و کم غذا میخوره چیکار کنم؟؟

سلام وقت بخیر، چسبیدن مدفوع به ناحیه مخرج، نشانه درگیری و بیماری گوارشی می‌باشد، لذا نمونه گیری از مدفوع و تجویز آنتی بیوتیک موثر توصیه می‌شود.

4/5 - (1 امتیاز)
سلام وقت بخیر پر و دم تعدادی از مرغ های بنده ریخته است.لطفا راهنمایی فرمایید سلام وقت بخیر، بهار فصل تعویض پر بوده و یک روند روتین می‌باشد. از یک مکمل ویتامین در کنار غذای روزانه استفاده ...
سلام و درود…من عروس هلندی دارم که حدودا یک ماه یک هفته اش . هنوز سرلاک میخوره …اما خب سرماخورده بود دامپزشکی ... سلام وقت بخیر احتمالا آنتی بیوتیک تجویز شده مناسب با نوع عامل عفونت نبوده یا اینکه برای پرنده باعث حساسیت ...
سلام وقتتون بخیر من پرندم چند روزه حالش خوب نبود و بردمش دامپزشکی اون بهش داروی انسان داد رفته رفته حال پرندم ... سلام وقت بخیر سبب‌شناسی و اتیولوژی تشنج بسیار پیچیده بوده و نیاز به معاینات دقیق و استفاده از سایر ابزارهای ...
سلام وقت بخیر ما یه طوطی برزیلی ماده داریم که خیلی دستی بعد ما دیروز یه طوطی نری براش خردیم بعد اولش طوطی نر ... سلام وقت بخیر شما مجاز به رویارویی مستقیم پرنده‌ها بدون رعایت قرنطینه و پیش آشنایی ندارید، پرنده ها را ...