سلام عروس هلندی من خیلی زیاد تخم میزاره مم هم خسته شدم چون اصلا تخم هاش نطفه ندارن می خوام دیگه تخم نزارن تو اینترنت هم تحقیق کردم نوشته بود نباید تخم گذاریشون نصفه بمونه منم میترسم توی شکمش تخم باشه یا نباشه یه کمکی بکنید ممنون میشم

سلام وقت بخیر

اگر پرنده مرتب و پیوسته تخمگذاری می‌کند، در دراز مدت ضعیف، دچار کمبود کلسیم و عفونت رحم و تخمدان خواهد شد که باعث به خطر افتادن جان پرنده می‌شود. به همین دلیل با رضایت سرپرست پرنده، می‌توانیم پرنده را عقیم کنیم که البته این جراحی در بسیاری از مراکز دامپزشکی قابل اجرا نیست!

یک امتیاز ثبت کنید
سلام خسته نباشید من الان نزدیک 20 روزه عروس هلندی خریدم 3 ماهه خریدم ولی اصلا صداش در نمیاد یا جیک جیک نمیکنه ... سلام وقت بخیر احتمالا بخاطر جابجایی دچار استرس و مشکلات آن می‌باشد، باید مدتی صبور باشید در نگهداری از ...
سلام ببخشید چشم پرنده ما عفونت کرده یه بار بردیم دکتر قطره داده ولی خوبی نشده الان چه قطره ای باید بزنیم سلام وقت بخیر قطره سیپلکس و پماد تتراسایکلین چشمی هر ۱۲ ساعت اجرا کنید.
سلام وقت بخیر ، امروز عروس هلندیم دور از چشم‌ من داشت رو زمین بازی می‌کرد که ی ورق قرص کلونازپام ( خواب اور ... سلام وقت بخیر بخاطر مصرف دارو دچار عوارض مصرف و مسمومیت شده، باید تحت نظر دامپزشک باشد.
سلام من یه عروس هلندی دارم تازه خریدم 8 ماهس که امروز وقتی بلند شد جنب و جوش زیادی داشت کمی هم جیغ زد اندازه ... سلام وقت بخیر رفتارهای توصیف شده تا حد زیادی عادی و طبیعی می‌باشند.