سلام عروس هلندی دارم یک سال خریده ام پرهای بال و دمش افتاد و وقتی در میخواد در بیاد خشک میشود و میافتد ویتامین هم دادم ولی خوب نشده باید چیکارکنم؟

سلام وقت بخیر

احتمالا با توجه به توضیحات، پرنده مشکوک به ابتلا به بیماری فساد پر و منقار طوطی سانان می‌باشد.
مکمل ویتامین K2D3 تا حدودی کمک به کاهش علایم می‌نماید.

یک امتیاز ثبت کنید
جوجه یی حدودا ۳ الی ۴ ماهه دارم اواخر زیر نوکش یعنی گلویش باد کرده زبانش به ته حلقش رفته صدایش مثل جیغ زدن شده ... سلام وقت بخیر با توجه به توضیحات شما، احتمالا پرنده مبتلا به عفونت دستگاه گوارش به ویژه پیش معده می‌باشد ...
سلام خرگوش ماده من وقتی تو دوران شیر دهی بود ی بار دیگه باردار شد ک بچه هاش سقط شدن الان دوباره حامله ست از ... سلام وقت بخیر ببن۴-۷روز بعد امکان ابستنی هست احتمال ابستنی کاذب هم هست یعنی تمامیه علامت هاب ابستنی وجود ...
سلام روزتون بخیر. یه خرگوش ماده سفید چشم قرمز حدودا ۳ ساله دارم. هفته گذشته چشمش عفونت کرد. پزشک آموکسی سیلین ... سلام وقت بخیر این دارو برای خرگوش منع مصرف داره سریعا به دامپزشک اگزوتیک مراجعه کنید
سلام چشم گربمم عفونت کرده واسه خوب شدنش باید چیکار کنم سلام وقت بخیر باید توسط دامپزشک معاینه شود تا تشخیص دقیق و قطره صحیح تجویز شود اگر فعلا فرصت و موقعیت مراجعه ...