سلام عروس هلندیم قطره کردیم دهنش شروع کرد به نفس نفس حالت کسلی گرفته

سلام وقت بخیر

احتمالا پرنده را موقع ارائه دارو چرخاندین یا به نحوی اجرا شده که دارو را تنفس کرده یا با مشقت دارو اجرا شده، بهرحال اگر طی نیم ساعت خوب نشد به دامپزشک مجددا مراجعه کنید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من یه عروس هلندی دارم تازه خریدم 8 ماهس که امروز وقتی بلند شد جنب و جوش زیادی داشت کمی هم جیغ زد اندازه ... سلام وقت بخیر رفتارهای توصیف شده تا حد زیادی عادی و طبیعی می‌باشند.
سلام یه مدت هست کبوتر هام مریض شدن و امروز یه دونه بچه کبوترچشماش باز نمیکنه غذا نمیخوره بهش که میدیم نمیتونه ...
سلام یه عروس هلندی دارم تقریبا ۳یا ۴ ماهشه بعد دیروز لز تو قفس درش آوردم پرواز گرد بعد اومد پهلو من نشست وقتی ... سلام وقت بخیر لطفا یک فیلم کوتاه و با کیفیت از رفتار یا عارضه مد نظر ارسال کنید.
سلام جوجه های طوطی عروس های من ۲۵ روزه هستند و دوباره جفت در حال جفتگیری هستند ،باید چیکار کرد برای جوجه ها ... سلام وقت بخیر با توجه به شرایط مولدین، میتوانید جوجه ها را جدا کرده و بطور دستی تغذیه و پرورش دهید.