سلام عروس هلندیم دو سه روزه بی حا و بی اشتهاس و یه گوشه پف میکنه چرت میزنه و مدفوعش فرق کرده چجوری متوجه بشم چکارش شده و چجوری خونگی مداواش کنم؟

سلام وقت بخیر

پرندتون درگیری گوارشی داره و احتمالا در صورت عدم مداوا بسیار لاغر خواهد شد، از داروخانه دامپزشکی انروفلوکساسین تهیه و طبق راهنمایی فروشنده اجرا نمایید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام ببخشید ۳روز پیش پای پرنده ام شکسته و دکتر پرندگان نبود که ببرم میشه کمکم کنید الان یکم سبز مایل به سیاه ... سلام وقت بخیر پا در اثر شدت عارضه دچار التهاب، کوفتگی و کبودی شده، اگر به دامپزشکی مراجعه نکنید، عفونت موضع ...
سلام وقت بخیر من یک عروس هلندی تازه گرفتم یک هفتس مدفوعش آبکی و زرد هست گاهیم خمیری زرد . دامپزشک گف قطره انرو ... سلام وقت بخیر پرنده درگیری گوارشی دارد و داروی انروفلوکساسین فعلا گزینه مناسبی می‌باشد.
سلام من دوسال هست که یک جفت مرغ عشق دارم که تخم می‌زارم ولی پوچ هست الان ۳تا تخم کردن یک تخم و با جوجه توش انداختن ... سلام وقت بخیر، احتمال زیاد هر دو پرنده از نظر قدرت باروری ضعیف هستند بهتره قبل از جفت شدن تقویت بشوند.
سلام.من یک جفت طوطی برزیلی دارم اینا تقریبا۲۰روزه دارن لونه گرم میکنن ولی تخم نمیزارن چیکار میتونم بکنم؟ سلام وقت بخیر فعلا پرنده‌ها در فاز لانه گزینی هستند، در این بازه زمانی جیره غذایی تقویت بشود، قطره مینرال، ...