سلام عروس من سه تا ج. جه داره که سه تاشون فلج به دنیا اومدن الان دوماهشونه احتمال داره خوب بشن

سلام وقت بخیر

نمیتوان در مورد آینده آنها نظر قطعی داد ولی تغذیه مولدها نامناسب و ضعیف بوده و باید رسیدگی بیشتری لحاظ شود.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من مرغ مينا دارم که 7 ساله هست که چند وقت پیش تشنج گرفت و بعد از مدتی هم دچار عدم تعادل شدید شد به زور راه ... سلام وقت بخیر با توجه به اینکه پرنده شما سابقه تشنج داشته، اصلا کیس مشاوره نیست و برای تشخیص و درمان صحیح ...
سلام من یک مرغ مینای ۳ ساله دارم الان ۳ روزه که خیلی بی حاله همش کف قفس و اینور اونور میشینه و دهنش مداوم بازه ... سلام وقت بخیر احتمالا یک مشکل یا بیماری تنفسی مطرح می‌باشد. توصیه به مراجعه حضوری و معاینه بالینی می‌ش ...
سلام ی دونه عروس هلندی که ۲ ماه بود گرفتم که دم داشت اما خراب شدش کنده شد موند بعد از ۴ ماه ۲ تا دونه پر دم درامدش ... سلام وقت بخیر احتمالا پرنده مبتلا به فساد پر و منقار طوطی سانان باشد بهتر است که معاینه شود.
سلام ببخشید جوجه مرغ عشق ها چه غذایی میخورند آیا خیار یا کاهو هم میخورند سلام وقت بخیر غذای اصلی توسط والدین یا سرلاک می‌باشد ولی از اقلام دیگر مثل میوه و سبزیجات جهت تنوع تغذیه ...