سلام عروس بنده روزمین بود پسرم ندیدش آروم پا گذاشت روش ولی پرنده ترسیدکلی از پرهاش ریخت ی جورای اونجا که پسرم پا گذاشت پرنده کچل شد الان چکار کنم

سلام وقت بخیر

قطره مولتی ویتامین استفاده کنید طی ۳ هفته پوشش پر تکمیل می‌شود‌.

یک امتیاز ثبت کنید
با سلام خدمت شما عزیزان پای بلدرچین من شکسنه ، آتل بستیم .اما نمیدونم جهتش چطوری باید باشه ک پاهاش درست بگیره ... سلام وقت بخیر برای تشخیص وضعیت شکستگی و نحوه تثبیت موضوع، انجام رادیولوژی ضروری می‌باشد ولی به عنوان یک ...
سلام من یه جفت عروس هلندی دارم بیستون سه روزه تخم گذاشتن ولی جوجه نشدن چیکار کنم سلام وقت بخیر با یک چراغ قوه تخم ها را معاینه کنید که جنین دارند یا خیر.
پرنده من ۳ ماه پیش شپش زده. توی این سه ماه من مدام. اسپری شپش. قطره شپش. شستن با آب تنباکو. روغن زدن. همه رو انجام ... سلام وقت بخیر، واقعیت این هست که شما خود درمانی انجام داد‌ه‌اید. هر عارضه یا بیماری ابعاد مختلفی دارد که ...
سلام خسته نباشید یک مرغ سلطان زینتی که نفس زیاد میزنه واسهال زرد رنگ داره چکارش کنم نمیره سلام وقت بخیر پرنده احتمالا توسط یک عامل ویروسی دچار بیماری شده از این رو با درمان خانگی و سنتی،نمی توان ...