سلام.عروسم حدوددوسال ودوماهشع،دو روزپیش دیدم دونه هایی ک خورده روسالم برمیگردونه و از دهنش به بیرون پرت میکنه.بی اشتهاشده وهیچی نمیخوره.بردمش پیش دامپزشک گفتن بایدباسرلاک تغذیه ش کنم تاجون بگیره،ولی الان بعدگذشت۲۴ساعت اصلابهترنشده،فقط اب میخوره،کزکرده وبشدت بیحاله،فضله قبلاحالت ابکی وسفیدداشت ولی الان ی رگه سیاهم داخلش دیده میشه،توروخداچیکارکنم

سلام وقت بخیر

احتمال عفونت گوارشی و اتساع پیش‌معده و چینه دان مطرح است، جهت تشخیص و درمان باید مراجعه نمایید.

3/5 - (1 امتیاز)
سلام من عروس هلندی ام حالش بده و یکمی میلرزه غذا هم دار ولی خیلی صداش ضعیف شده میشه بگید چی شده و راه درمانی ... سلام وقت بخیر بطور موقت از داروخانه دامپزشکی محلول انروفلوکساسین ۱۰٪ تهیه و طبق راهنمایی داروخانه اجرا ...
۱جفت عروس هلندی دارم ناخن نر سیاه شده و ماده نفس نفس میزنه علش چیه؟ سلام وقت بخیر، ناخن پرنده نر احتمالا یا ژنتیکی یا در اثر ضربه سیاه شده. پرنده ماده یا درگیری تنفسی داره یا ...
سلام وقت بخیر ، امروز عروس هلندیم دور از چشم‌ من داشت رو زمین بازی می‌کرد که ی ورق قرص کلونازپام ( خواب اور ... سلام وقت بخیر بخاطر مصرف دارو دچار عوارض مصرف و مسمومیت شده، باید تحت نظر دامپزشک باشد.
سوال من یک شاه طوطی دارم چند روزی بی حال هست واز امروز می‌رود کف قفس ودیگر بالا نمی آید و پریزی دارد وبه نظر ... سلام وقت بخیر، احتمال زیاد پرنده درگیری گوارشی مزمن دارد. باید دقیق‌تر مورد معاینه و از مدفوع نمونه گیری ...