سلام عرض شد بجه گربه اي ي هفته اي است ك ب دنيا اومده توي حياطمون و مادرش رفته ي چشمش باز شده ولي يكي ديگه ن ،با اب شستمش باز شد ولي دوباره بسته شده ،ميشه راهنمايي كنيد چيكار كنم

سلام و وقت بخیر، عفونت چشم در بچه گربه ها علل مختلفی داره ، بخصوص اگر ویروسی باشه ممکنه تا مراحل خطرناک و نابینایی پیش بره. فعلا قطره چشمی کلرامفنیکل هر ۶ ساعت به هر چشم بندازید و در اولین فرصت حتما ویزیت بشه

3.5/5 - (2 امتیاز)
سلام. گربه ام با یک موش خیابونی درگیر شده بعد موش دستشو گاز گرفته چیکار باید کنم؟! حتما لازم هست که پیش پزشک ... سلام وقت بخیر بله لطفا به دامپزشک مراجعه بفرمایید
سلام ۲تا بچه گربه حدودا ۲ماهه توی خیابون ما هستند که چشماشون همیشه قی کرده هست و نیمه باز و ترشح دارن چطوری ... سلام وقت بخیر معمولا یک عفونت باکتریایی و ویروسی در بچه گربه ها یه وجود میاد باید توسط دامپزشک معاینه بشه ...
سلام من می‌خوام از یک گربه 1 ماهه نگهداری کنم ولی نمیدونم چه زمانی و توی چه سنی چه واکسنی داره ممنون میشم راهنمایی ... سلام وقت بخیر واکسیناسیون گربه از ۶ الی ۸ هفتگی شروع می شود ۳ دوز واکسن چندگانه باید در ماه های دوم ، سوم ...
سلام وقتتون بخیر خسته نباشید …ببخشید حدود دوهفته پیش یک بچه گربه را توی خیابون پیدا کردم وآوردمش خونه مرتب ... سلام وقت بخیر اگر غذا فقط مرغ و گوشت خورده باشد احتمال ابتلا به پوکی استخوان هست که در این صورت باید عکس رادیولوژی ...