سلام عرض ادب پرنده طوطی عروس من چند روزی کسل هستش و اسهال خونی داره

سلام وقت بخیر

قطعا یک مشکل گوارشی جدی برای پرنده حادث شده و بهتر است توسط دامپزشک پرندگان معاینه شود.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام.وقتتون بخیر.پرنده م از دیروزبیحاله،هرچی میخوره چنددقیقه بعد ازچینه دانش خالی میکنه،استفراغ نمیکنه،غذایی ... سلام وقت بخیر احتمالا یک عامل عفونی در دستگاه گوارش باعث باعث چنین شرایطی شده هرچند عوامل دیگری هم می‌تواند ...
سلام من یه جوجه بلبل خرما سرلاکی دارم یه پاش سالمه یکی دیگه انگار فلجه خوب میشه آیا؟ سلام وقت بخیر پایی که دچار مشکل هست باید توسط دامپزشک آتل بندی و مقید بشود
سلام خسته نباشید ما یک پرنده (قمری) توی حیات پیدا کردیم دیدیم خون ریزی کرده خونشو بند آوردیم دیدم که زیر سنش ... سلام وقت بخیر بله امکان بروز جراحت در اثر برخورد با جسم تیز، اصابت ساچمه و حتی گاز گرفتن گربه و ... هست. بهتره ...
سلام من ی عروس عروس هلندی داریم امروز از صبح خس خس می‌کنه و سپاس عوض شده مشکل از کجاست سلام وقت بخیر پرنده شما درگیری تنفسی دارد لذا برای درمان صحیح بهتر است به دامپزشکی مراجعه نمایید.