سلام سگ یورکشایرترییر من از درب خانه فرار کرد بیرون سگهای بیابونی بهش حمله کردن من نجاتش دادم اما ران سمت چپش جای گازگرفتگی سگهاس و مثل سوراخ وکمی خونریزی داشت بتادین زدم یک سوم قرص کواموکسی کلاو 625 دادم ولی استفراغ کرد. به دکتر دسترسی ندارم باید چکارکنم ممنون میشم پاسخ بدین.

سلام وقت بخیر، حتما از لحاظ هاری چک بشه. زخم های گاز گرفتگی به شدت مستعد عفونت های شدید هستند. کوآموکسی کلاو به تنهایی کافی نیست، حتما باید زخم شستشو داده بشه و یک دوره آنتی های بیوتیک تزریقی بگیره

4/5 - (2 امتیاز)
سلام من. تو چشم سگم. شامپو. زد انگل رفته الا تقریبا ۱۶ ساعته چشاش میسوزه نیمه بازه چیکار کنم؟ سلام وقت بخیر، حتما باید قطره چشمی مصرف شود. لطفا به دامپزشک مراجعه فرمایید تا با معاینه دقیق قطره چشمی مناسب ...
سلام و وقت بخیر .. ببخشید از چشم های سگ من اشک میاد ؟ به چه علت و چه کار باید کرد؟ سلام وقت بخیر دلیل اشک چشم میتواند متفاوت باشد از جمله مانند حساسیت ، برگشتگی پلک ، عفونت ، وجود جسم خارجی ...
سلام سگی دارم در شهرستان که دو روزه که چشم‌هاش سرخ شده و از دیروز اسهال خونی داره لطفا راهنمایی بفرمایید که ... سلام وقت بخیر برای اسهال خونی حتما باید سونوگرافی و آزمایش خون انجام بشه و سپس سرم تراپی و آنتی بیوتیک ت ...
سلام یه توله سگ مدتی از خیابون پیدا کردم اوردمش خونه رسیدگی کردم الان بزرگ شده ..نتونستم ببرمش دامپزشکی چون ... سلام وقت بخیر، برای تشخیص نژاد باید عکسی از سگ دیده شود. سگ های خیابان اغلب نژاد بومی یا میکس دارند. به طور ...