سلام سگ من ۵ ماهشه و نژادشم پامره تقریبا نیم ساعت پیش هسته سیب خورد نگرانم میشه بگید چیکار کنم اخه میگن کشندس

سلام وقت بخیر

در صورت مشاهده هر گونه علائم بی اشتهایی، استفراغ ، بی حالی به دامپزشکی مراجعه بفرمایید.

4/5 - (1 امتیاز)
سلام خسته نباشی سگه من هر چیزی که تکون میخوره حمله می‌کنه میگیره چطوری باید پیشه دکتور ببرمش سلام وقت بخیر باید براساس وزنش ابتدا قرص یا داروی خواب اور بهش بدهید ( داخل غذا یا .. ) و سپس به دامپزشکی جهت ...
سلام خسته نباشید یه توله ژرمن ۶ ماهه دارم که پند وقتی بود پای عقب مشکل داشت و توی هم می‌پیچید عکس انداختم ارتوپد ... سلام وقت بخیر مشکل دیسپلازی با دارو های غضروف ساز بهبود چندانی پیدا نمی‌کند وبا توجه به شدت اون ، دامپزشک ...
سلام سگم پامراشپیتز وتازه پنجاه روزشه و کوچولو.الان یه روزه که اسهال داره مایع زرد و آبکی. فعلا فقط شیر خشک ... سلام وقت بخیر، ممکن است اسهال در اثر بیماری ویروسی باشد و باید بلافاصله دارو های مربوطه را مصرف کند. لطفا به ...
سلام یه توله سگ نگهداری میکنم الان سه هفته ای میشه بهش غذا هم میدم ولی ترس داره تا منو میبینه فرار میکنه کم ... سلام وقت بخیر، این مساله به تدریج با ایجاد اعتماد بین صاحب و سگ بر طرف می گردد.